MALATYA / DARENDE - Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi

Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi

Heyiketeği Mahallesi Kabeci Kayası Sokak No 2 Darende/ MALATYA
Vizyon
Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi olarak; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.
Misyon
Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda, bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini, bağlamak ve böylece topluma birer birey olarak yetişmeleri için varız.,Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz.Her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır.
Kaloriferli
İngilizce ve Almanca
Okulumuz İlçe Merkezine 2 km´dir.İl merkezine 110 km´dir.
Servis Bilgisi
İlçe içerisinde gelen öğrencilerimiz özel servislerle gelmektedir.İlçe dışında gelen öğrencilerimiz Devlet tarafından ihalesi yapılan servislerle gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Zaviye Mahallesinde bulunan METEM, Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Lisesi, Osman Hulusi Ateş Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Mehmet İzzet Paşa Ortaokulu ve Özel Birgül okulları ile komşudur.
İl Merkezine 110 km, İlçe merkezine 2 km´dir.
Her yıl 68 öğrenci kontejanımız var.
Futbol,voleybol ve masa tenisi turnuvaları yapılmaktadır.
4006 TÜBİTAK ve Teknofest Proje çalışmalarımız devam etmektedir.